2020. december 4., péntek

A BOURNE-BIRODALOM - Jelenlegi ára: 2 719 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
613358
ROBERT LUDLUM - ERIC VAN LUSTBADER
A BOURNE-BIRODALOM
Jason Bourne ezúttal is a Severus Domna nyomait követi - a terrorszervezet Amerika stratégiai jelentőségű ritkaföldfém-készletének megsemmisítését tervezi. Ahhoz, hogy végérvényesen leszámolhasson velük, Bourne-nak szüksége lenne Borisz Karpov tábornok segítségére, akit nemrégiben neveztek ki az orosz titkosszolgálat élére. Ám azt nem tudja, hogy régi barátja eladta a lelkét az ördögnek: a kinevezésért cserébe likvidálnia kell... őt.
A kolumbiai hegyekben, majd Cádizon át Damaszkuszig folyik az üldözés, miközben vészesen közeleg a perc, amely az amerikai gazdaság és hadsereg jövőjét tönkreteheti. Bourne és Karpov együttes erővel meg tudná akadályozni a katasztrófát, de ha ehelyett egymás levadászával foglalkoznak, ez az esély mindörökre elveszik.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 719 Ft
Az aukció vége: 2020-12-04 11:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts