2020. december 3., csütörtök

DELIMANO Air Fryer olaj nélküli fritőz - FEHÉR - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Air Fryer olaj nélküli fritőz
Készítsd el kedvenc ételeidet kevesebb zsiradékkal, és cseréld az olajat forró levegőre! A 2, 5 literes olaj nélküli fritőzben a forró levegő segítségével sülnek ropogósra a legfinomabb fogások. Tapadásmentes felületének köszönhetően az ételek nem ragadnak le, és a készülék mosogatása is könnyebb.
Készítsd el kedvenc ételeidet egészségesebben
A Delimano Air Fryer olaj nélküli fritőzzel könnyedén elkészítheted kedvenc ételeidet kevesebb zsiradék felhasználásával.  Forró olaj helyett forró levegő segítségével készülnek el a mennyei fogások, így sokkal egészségesebben étkezhetsz. Tartsd be a diétádat egyszerűbben, kényelmesebben, lemondások nélkül.
Mi a titka a tökéletes, ropogós állagnak?
10 percenként keverjük át az edény tartalmát, és a hús, a krumpli és a zöldségek fajtájától függően süssük őket minimum 20-25 percig. Az utolsó 5 percnél szintén javaslunk egy átkeverést, és a kész ételt frissen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
Nagyobb családi étkezésekhez is kiváló
Mivel űrtartalma 2, 5 literes, ezért akár 700 g sültkrumplit vagy 500 g húst, csirkemellet vagy zöldséget is elkészíthetsz egyszerre. Hőmérsékletét 80-200° C között állíthatod be, hogy mindig a tökéletes eredményt érj el. Ideális nagyobb családi vacsorák és ebédek elkészítéséhez is.
Időzítője akár fél órára is beállítható, hogy könnyen tudd ellenőrizni a folyamatokat.  
Édes és sós ételekhez is kiváló
Az Air Fryer olaj nélküli fritőz kiválóan alkalmas minden olyan étel elkészítéséhez, amihez olajat használnál.


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-03 19:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts