2020. december 2., szerda

Hello, Dolly! - Barbra Streisand, Walter Matthau és Louis Armstrong; R: Gene Kelly - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Jó állapotban lévő használt DVD!
Hang (borító alapján): angol  Felirat (borító alapján):  magyar, angol, horvát, cseh, dán, finn, izlandi, norvég, lengyel, portugál, svéd, török
Hello, Dolly!
(Hello, Dolly! )
Rendező:  Gene Kelly
Szereplők:  Barbra Streisand, Walter Matthau, Michael Crawford   
Leírás:
A Hello, Dolly egy amerikai romantikus filmkomédia, musicalfilm.  Oscar-díjjal jutalmazták 1970-ben a látványtervet, és a filmzenét. Szórakoztató története mellett a film maradandó értéke a főszereplők (Barbra Streisand,  Walter Matthau) nagyszerű alakítása, és az epizodistaként megjelenő és a címadó világslágert előadó Louis Armstrong. A film az egyik utolsó hagyományos, nagy költségvetésű, látványos musical.
Extrák: -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-02 20:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts