2020. július 30., csütörtök

LED-es kézilámpa, LED LENSER? P7QC - Jelenlegi ára: 23 750 Ft

 LED-es kézilámpa, négy különböző színben világít, LED LENSER? P7QC
Többszínű nagyteljesítményű LED, fehér, piros, zöld, kék
2 világítási mód
Stroboszkóp funkció
Prizmás diffúzor
A LED Lenser P7QC fényteljesítménye rendkívüli és számtalan felhasználási lehetőség előtt nyitja meg az utat. A többszínű fény nélkülözhetetlen pl. jeladóknál a közúti- és vasúti közlekedésben illetve a katonaságnál. Vadászoknak, pilótáknak és mentőalakulatoknak, vagy egyszerűen csak az éjjellátás képességének megőrzéséhez lehet nagy segítség a színes fény. A P7QC lehetővé teszi a fehér, piros, zöld vagy kék fényszín kiválasztását az üzemmód szabályozó egyszerű elfordításával működés közben és kikapcsolt állapotban is. A fényerősség fokozat és a villogás funkció minden színben egyénileg szabályozható a Smart Light technológiának (SLT) köszönhetően. Az innovatív prizmás diffúzor megfelelő fényeloszlást tesz lehetővé minden beállítható hullámhossz tartományban. A vörös szűrő megőrzi az éjjeli látás képességet, anélkül, hogy a szemnek a sötéthez való hozzászokását befolyásolná. A zöld szűrő megkönnyíti a vadak etetését és megfigyelését. A kék szűrő nyomkereséshez alkalmas, mivel a folyadékokat, pl. vért és verejtéket jobban meg tudja különböztetni a talajtól.
Jellemzők:
2 világítási mód: 100 % (220 lm), 50 % (40 lm) ? Stroboszkóp funkció ? Üzemmód szabályozó a színkiválasztáshoz ? Advanced Focus rendszer ? Smart Light technológia (SLT) ? Taktikai zárósapka kapcsoló ? Fröccsenő víz ellen védett ? Masszív lencse ? Jól kézbeillő ? Stabil és jó minőségű alumínium ház ?
Műszaki adatok:
Anyag: Alumínium ? Elemek: 4 db mikroelem (vele szállítjuk) ? Fényforrás típus: Többszínű Power LED ? Fényáram: 220 lm ? LED-ek száma: 1 ? Méret, hossz: 132 mm ? Szín: Fekete ? Súly: 175 g ? Súly, Megjegyzés: Elemekkel ? Tápellátás: Elemekről üzemeltetett ? Világítási időtartam (max. ): 25 óra ? Világítási tartam: 220 lm > 3 óra ? 40 lm > 25 óra ? Világítási távolság: 60 m ? Vízálló: Nem ? Zseblámpa típus: Kézilámpa ? Átmérő: 30/37 mm
Szállítás tartalma:
P7QC, Tok, Kézi hordpánt, Elemek, Használati útmutató.
Figyelem:
Fényáram (lumen) illetve maximális világítási távolság (méter) mérve a legvilágosabb beállításnál frissen betett elemekkel, illetve feltölthető lámpák esetén teljesen feltöltött akkukkal. Az átlagos értékek egyes esetekben az elemektől/akkuktól függően +/- 15 %-kal eltérhetnek.
Átlagos világítási időtartam, a legalacsonyabb fokozatban 1 lumenes fényáramnál.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #161946


Jelenlegi ára: 23 750 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 07:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts