2020. május 27., szerda

DeWalt körfűrészlap asztali körfűrészhez 254mm - Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Elado a kepeken lathato teljesen uj allapotban levo DeWalt körfurészlap asztali körfurészhez. A lap 24 fogas es szegatvagos. A lap meretei a kovetkezoek: - atmeroje: 10" - 254mm- vastagsaga: 2mm- furatatmeroje: 16mm
Ha barmilyen kerdese lenne, kerem batran kerdezzen, legjobb tudasom szerint fogok ra valaszolni! Az aukcio nyertese a kepeken lathato DeWalt körfurészlapot kapja.    Koszonom a nezelodest!
Kedves  Vásárlóim!      Kérem mindenki megértését a következokben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat   - Mindig licit elott érdeklodjön a termék milyensége után, mert utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni.    - Külföldre árut nem küldök !    - Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !    - A nyertesnek az aukció lezárása után 1 hét áll rendelkezésére a termék árának és a postaköltség kifizetésére!    - Postai rózsaszín csekken történo fizetést nem fogadok, ezért az esetleges ilyen megrendeléseket nem teljesítem !!    - Az átutalás megtörténtérol e-mailban értesítést kérek   - E-mailban adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelo, vagy hibás cím megadásból eredo hátrányok, károk a vevot terhelik !    - Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.    - Fizetés után a leheto leghamarabb (általában aznap, de legkésobb 3 munkanap) postázok, és ha feladtam arról általában  e-mailban értesítést küldök.      Garancia, csere, reklamáció, visszavásárlás nincs!   Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!    A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelezo érvényunek elismeri a fenti licitálási feltételeket!

Jelenlegi ára: 10 700 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 02:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts