2020. május 29., péntek

MENNYEZETI VENTILÁTOR - WESTINGHOUSE PEARL, 72118, FEHÉR, JUHAR , ÚJ! - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

Egy időtálló kialakítású mennyezeti ventilátor. Semleges színei és egyszerű kidolgozása, illeszkednek szinte minden szobába. Garantált a kiváló minőség. A ventilátor rozsdamentes acél színű testéhez 4 penge (lapát) kapcsolódnak, amelyek egyik oldala fehér a másik világos juhar színű. A ventilátor lapátok fából, ránctalan felülettel készültek. Ez azt jelenti, hogy a modell nagyon csendes, tehát különösen alkalmas a hálószobába, dolgozószobába vagy akár az irodába.
A mennyezeti ventilátor el van látva hátrameneti fokozattal a nyári és a téli üzemeltetéshez. Az irányváltási kapcsoló a ventilátor testén található (a távirányítón nem).
Nyár – a lapátok az óramutató járásával ellentétesen forognak
Mennyezeti ventilátor Westinghouse nyári üzemmódban. A mennyezeti ventilátor elősegíti a légkondicionáló munkáját és ebből adódóan csökkenti az energiaköltségeket. Nyáron a mennyezeti ventilátor levegőt keringtet lefele, kellemesen hűsítve ezzel. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb ember a mennyezeti ventilátorral legalább 4° C-al hidegebbnek érzi a szobát, mint a termosztáttal.
Tél – a lapátok az óramutató járásával megegyezően forognak
Westinghouse mennyezeti ventilátor téli üzemmódban. Télen a Westinghouse mennyezeti ventilátor energiát takaríthat meg. Kis sebességnél az óramutató járásával megegyező irányban a keverés a hideg levegőt a mennyezet felé irányítja, hogy a hűvösebb levegő alulról felérve felmelegedjen, így emelve a hőmérsékletet a szobában. A Westinghouse ventilátor csökkenti a fűtési költségeket akár 30%-kal!!
SZERKEZET
A mennyezeti ventilátor tartalmaz egy 3 sebességes motort, mely kiváló módszert biztosít Önnek a levegő sebességének szabályozásához. Átmérője 105 cm, alkalmas egy 15 m² szobába. A ventilátor további méretei mellékelve a képen. Ez a modell tartalmaz egy beépített fényforrást is.
A szoba fő fényforrásának is alkalmas
A Westinghouse Pearl integrált fény foglalata GU10 es teljesítménye 3 x 50W. A ventilátor helyettesítheti a fő fényforrást a szoba közepén. Az égő nem tartozéka a csomagolásnak.
ADATLAP
Szín Acél
Feszültség 220/240 V
Frekvencia 50/60 Hz
Tanúsítvány jelek CE
Alapanyag Fém
Védettség IP24
Teljesítmény 60 W
Méretek Lásd a képen
Tűzállóság Nem
Telepítés Mennyezetre
Élettartam 10 év
Átmérő 105 cm
Fordulat 235/170/110 fordulat/perc
Használat Beltéri
Tömeg 4
Zajszint Max. 45 dB
Lapátok színe Fehér és világos juhar
Lapátok dőlése 12 °
Vezérlés Lánc
Világítás 3x 50W GU10 (nem tartozék)
Hátramenet Igen
A helyiség mérete 15 m² -ig
Doboza ragasztott.

Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-30 09:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts